De beste kampeeruitrusting om in te pakken


De kampeerindustrie is in de loop der jaren vrij succesvol gegroeid en blijft zich uitbreiden. Meer en meer mensen raken geïnteresseerd in kamperen en kiezen ervoor om op kampeertrip te gaan. Er zijn echter enkele essentiële onderdelen van de kampeeruitrusting die sinds het begin niet echt zijn veranderd of geïnnoveerd. Mensen gebruiken nog steeds dezelfde basis kampeeruitrusting die oorspronkelijk meer dan 100 jaar geleden werd gebruikt. Dus voordat u naar uw favoriete camping gaat, zorg ervoor dat u de volgende kampeeruitrusting heeft:

Een campingfornuis

Een grill

Kampstoelen

Eerste hulp koffer

Slaapzakken

Vloot natuurlijk, veel kookgerei en keukengerei, borden en kommen

Blikopener

Waterfilters

Johnno’s kookgerei, inclusief de wereldberoemde Pier en Lepel, Cook Set, en Cook Mes

Plus nog een paar dingen die u wilt toevoegen aan de kampeerervaring.

Wat is er veranderd?

Natuurlijk zijn er dingen veranderd in de kampeerwereld. We hebben in de loop der jaren ontdekt dat er verschillende soorten campingfornuizen, campinggrills, en outdoor campingstoelen zijn. Elk van deze heeft gezorgd voor kookgerei dat de tand des tijds heeft doorstaan.

We hebben een paar favoriete kookspullen die we in onze camper hebben en die we gebruiken als we in de wildernis zijn. Hier zijn een paar van onze favorieten:

We hebben zelf een paar outdoor campingstoelen gebouwd. Eentje is genoemd naar mijn favoriete filmfiguur, Scarface. Hij was een schunnige, zelf beschreven alcoholist die van baby’s hield. Mijn volgende favoriete filmfiguur isopoly-coke. Dat klopt, we hebben een stoel vernoemd naar een van de hoofdpersonen uit de film. Hoe cool is dat?

Aangezien de stoel vernoemd is naar een van onze favoriete filmsterren, moest er een goede merknaam achter zitten. We zochten en vonden de beste die we op de markt konden vinden. Wij denken dat dit de beste is voor op de camping. Hij heeft een brede borst en een comfortabele zitting. Het ruggedeelte van de stoel is schuin naar binnen geplaatst, vergelijkbaar met de manier waarop een skipiste het lichaam raakt. Niet te vergeten is het enorme windscherm voor schaduw en bescherming tegen wat u ook draagt.

Maten:

Hoe groot wilt u de campingstoel hebben of hoe groot moet hij zijn? Als u gaat winkelen voor een campingstoel, is het belangrijk om rekening te houden met het lichaamstype van u en uw partner. Een langer persoon zal een langere stoel nodig hebben, ook de hoogte. Als u net begint met kamperen en altijd al een kleine, intieme stoel wilde hebben, dan is een standaard stoel voor volwassenen zoals een bankkussen voldoende. Houd ook rekening met de leeftijd van uw kinderen. Kinderen kunnen deze ook gebruiken om extra vaak het telefoonboek in te vullen of als klein tafeltje voor fish and chips.

Met de uitvinding van het internet is het winkelen voor deze artikelen een stuk gemakkelijker geworden. Het enige wat u nodig heeft is een credit- of debitcard en uw adres. U kunt tientallen campingstoelen bekijken en de stoel kiezen die het beste bij u past. Zodra u uw creditcard hebt ingevoerd, bent u klaar om te kopen. Meestal zult u merken dat ze een goede prijs hebben.

Er zijn een heleboel beslissingen die u moet nemen bij het kopen. Zodra u uw adres hebt ingevoerd, welk soort betalingen u verkiest, verzending of verzekering, kunt u de juiste stoel vinden, ongeacht waar u ze koopt. De grote drie nationale bedrijven, vooral Wal-Mart, hebben een geweldige selectie van campingstoelen. U kunt ze vinden bij bijna elke winkel met een website.

Terwijl u uw tijd thuis doorbrengt, onderzoekt u wat anderen zeggen over de verschillende campingstoelen die u overweegt. U kunt de prijs en beoordelingen van klanten over elk van hen. Prijs is niet het enige wat je moet overwegen. U moet kijken naar het hele pakket. gemonteerd, Jefferson National Jefferson Park biedt een grote selectie van campingstoelen. Of u nu op zoek bent naar een lichtgewicht, opvouwbare campingstoel, of een hoge kwaliteit stoel met een koepel positie, kunt u ze krijgen van hen.