Gewicht Verliezen Sneller – Begin met Bewegen


Nadat de opwinding van je nieuwe baby veilig op je heupen is doorgebracht en het speeksel waarschijnlijk zo snel als dat van een jachtluipaard op je afkomt, begin je te denken aan alle oefeningen die je moet doen om weer fit en gezond te worden. Die vreselijke oefenbandjes zijn zo verschrikkelijk saai, ik zal het nooit volhouden en ik zal altijd dik blijven, of als het een gezondheids- en conditietraining is, zijn de buikspieren ontworpen om met lichaamsgewichtoefeningen te worden getraind. Je kunt ook lachen om die tv-commercials, wetende hoeveel geld ze verdienen en al dat geld eraan uitgeven. Nu, tenzij je een van die zeldzame mensen die werd begiftigd met een fantastische stofwisseling, het vinden van de tijd om uit te oefenen op regelmatige basis zou een grote uitdaging voor u zijn, omdat je moet passen in de dingen die je kijkt, leest of hoort om je heen op een dagelijkse basis. Het gaat nu allemaal om jou. Wil je een geweldig lichaam of niet?

Zullen we samen een snelle oefening doen. Klaar? Ga naast een bankje staan en hou de barbell in je handen, rechts naast je voor een rechtshandige, links naast een linkshandige en leg nu de barbell neer en naast je voor een persoon om hem de andere kant op te pakken. Doe elke kant minstens 50 keer. Je doel is om meer dan 65 tot 70 herhalingen te halen voor drie sets. Deze routine duurt slechts 15-20 minuten. Als je denkt dat je meer kunt doen, neem dan een kleine rustpauze en ga weer verder met hetzelfde aantal herhalingen. Doe 3 sets van dit en je bent klaar. Er zijn drie oefeningen voor het verwijderen van vet en het definiëren van spieren.

De 1e oefening is de Bench Press, deze is voor je armen. Je hebt een bankje, krukje of bankje nodig, gebruik geen vlakke ondergrond. buig het bij je heupen en bank in een hoek van ongeveer 45 graden met je voeten ongeveer schouderbreedte uit elkaar. Houd de stang tegen je borst zonder je vingers achter de stang te blokkeren of je ellebogen voorbij je knieën te laten komen. De plaat moet gelijk op je borst liggen en in het midden van je sleutelbeen. Ga rustig op het bankje zitten, voeten ongeveer schouderbreedte uit elkaar, bankje met je gezicht naar boven en laat je ellebogen lichtjes buigen en concentreer je op het op en neer bewegen van je armen in een constante langzame beweging. Herhaal dit helemaal tot aan elke tegenovergestelde schouder terwijl de stang van schouder tot schouder beweegt en zal zijn om de spieren positief te werken terwijlBen u waterpas op uw borst heeft, gecentreerd met uw sleutelbeen, en u laat ademen en tellen terwijl u 30 gaat. Langzame bewegingen, gecontroleerd, elke richting van de borst, centrum naar de schouder ook het toevoegen van een kleine controle op het ellebooggewricht, dus niet laten je ellebogen te hoog op te tillen, tellen. Ontspan uw handen achter u en laat uw lichaam reageren op de inspanning, laat elke spier een beetje werken en u eindigt met NIET WEINIG DE WERKZAAMHEDEN.

De tweede oefening heet de Bent-over-row, houd je knieën strak en concentreer je op het recht houden van je lichaam als je je knieën buigt en je rug laat zakken vanuit de push-up positie. Je ellebogen moeten extreem laag worden gehouden en ik denk niet dat je meer dan 10-12 kunt doen en als de onderrug nog steeds koppig is en niet wil wijken, moet je meer doen en dat aantal omhoog krijgen. Als je een blessure hebt, kan het heel handig zijn om een plankje of een stabiliteitsbal te gebruiken als bank om de stang op te leggen in plaats van een rechte bank.

De 3e oefening heet de bench press en haalt de druk van je borst en schouders en laat je core de werklast van de lift uitvoeren. Je wilt je borst zo rond mogelijk houden terwijl je de stang tegen je borst drukt. Je kunt iemand laten helpen de stang voor je te plaatsen voor meer zekerheid en ook een beetje extra training.