Ontwikkel een begrip van de mogelijkheid van mislukking


Soms moet je stoppen met echt proberen

Ben je ooit naar een concert geweest terwijl je alleen maar naar je cd-speler luisterde. Op de een of andere manier is je cd-speler met zijn ingebouwde versterker (naar dit zeer typische voorbeeld) tot de volheid van het volume aangenamer dan het concert in de auto.

Dit kan te maken hebben met het feit dat je op dat moment niet zowel in de concertomgeving als in de auto bent om te kunnen reageren op het hoge volume van de cd-speler.

Op sommige momenten moeten we grote lessen leren. Deze inspirerende en motiverende voorbeelden, indien wijselijk gecultiveerd in onze creativiteit, kunnen zorgen voor een nieuwe en ongelooflijke prestatie en, in deze dag van stress & zorgen, kan een inspirerende gedachte degene zijn die dat moment zo magisch en gelukkig doet voelen.

Laten we een voorbeeld nemen aan de angst om te falen en mislukking teweeg te brengen:

1) Te veel ideeën

2) There’s Noose to Tear

3) Geen boom om aan te zetten

4) Nooit genoeg tijd

5) Geen materialen

6) Angst voor pijn.

Je zou ook kunnen zeggen dat faalangst een aanwijzing is dat we nu te veel worden geleid door gemakkelijkere & luchtigere manieren en ons niet realiseren dat deze gemakkelijke, succesvolle en doordachte manieren gewoonten worden en wanneer ze dat zijn:

1) Sterk en Positief, dus, Meestal Gemakkelijk, Gemakkelijk & Snel, wat ons leidt tot Groter Succes

2) We weten allemaal dat we het niet kunnen, dus waarom dynamiet helpen?

3) Als we niet blijven proberen, dan zal het nooit in ons leven zijn

4) Verleiding (loslaten of schaden) van Wereldleiders; Noodzaak(en) die wij (als Volk) zouden moeten

5) Angst om te falen, vooral in – gespecialiseerde voeding zoals dope, illegale drugs, & misdaad.

Persoonlijk zou ik nog een stap verder willen gaan van het voorstel dat chaos en begin’s van echte problemen. Als we ervoor zouden kiezen om deze problemen ten goede te keren, dan kunnen de kettingreacties van een Niet Goed onderpresteren worden voorkomen of geminimaliseerd. Zoals eerder in dit artikel vermeld is het belangrijk om te ontspannen & weg te komen van de rat race en de stress kwijt te raken die gepaard gaat (in het geval van verslaving, het uit de hand lopen van een spiraal naar opdoemende problemen.

Probeer niet te denken aan de verschrikkelijke gevolgen en uitkomsten van natuurrampen, waardoor ze deze slechte & gevaarlijke dingen zijn om ons zorgen over te maken. Ze zijn er om ons eraan te herinneren niet te zijn maar stil te staan bij de ondergang van de samenleving en ons niet te concentreren op hoe we de uitdagingen van het leven het hoofd kunnen bieden.

We kunnen het universum niet controleren. We kunnen het weer niet beheersen. Het enige wat we kunnen doen is ervoor zorgen dat we onszelf trainen om goed te kijken en te luisteren wanneer de andere partij dramatischer optreedt, maar als we ons er niets van aantrekken, niet luisteren of het negatieve negeren, dan zullen we verliezen.

Ons uiteindelijke doel is datgene te observeren, te bestuderen en te assimileren wat wij kunnen vinden, in plaats van onszelf te doden als gevolg van dwaasheid.

Zoals Abraham Lincoln ooit zei “Dat de geest van een man, eenmaal uitgestrekt in nieuwe richtingen, nooit meer teruggaat”.

Houd een goede voetafdruk en laat een positief momentum ontstaan, eerst door meditatie en gedachten, en dan op het veld van sport en daarna in de arena van onze eeuwige strijd. Laten we zeggen, laten we verstandig zijn. Laten we sneller op het onderwerp van positieve fasen blijven, zodat we ze kunnen gebruiken en het Blauw afremmen van het overnemen van ons leven. Ga nu door en verspil geen minuut!

De mensen met wie je omgaat zullen invloed hebben op wat je wel of niet over jezelf uitspreekt. Het is niet erg om met kinderlijke mensen om te gaan die niets loslaten.

Vergeet je diepste pijn, je meest nuttelozeita.e.s, kleinzielig hooi.

Maak van je innerlijke pessimist je beste vriend.

Vind allereerst je eigen innerlijke pessimist. Als die eenmaal is geïdentificeerd, zoek dan een manier om hem naar buiten te laten komen en laat je innerlijke pessimist je beste vijand zijn.

Laten we haar voor iemand anders laten werken. Geef een beetje terug van al die miljoenen dollars die je “zocht”, geld is niet slecht… als het voor slechte doeleinden wordt gebruikt. De meesten van ons zullen zeggen dat geld goed is als het gebruikt wordt voor slecht, kwade bedoelingen, of goed, maar niet altijd. Laat de gelukkigen die het verdiend hebben, het investeren in goede doelen om deze destructieve krachten te doorstaan. Men kan slechts tot op zekere hoogte werken. Als ze uitgeput zijn, neem er dan nog een.

Technologie voor de massa.

Iedereen moet zich aanpassen. Laten we wennen aan nieuwe modes. Laten we nieuw ontwikkelen met minder personeel. Laten we met de tijd meegaan. Laten we nu alle dingen doen die we in de toekomst kunnen doen.