Wanneer je kampeert moet je voorbereid zijn


Kamperen is zo leuk, vooral als je met de hele familie gaat. Er zijn zo veel dingen die je mee moet nemen om een leuke reis te hebben. Je moet natuurlijk een tent meenemen, maar er zijn ook andere dingen die erg belangrijk zijn, vooral als je gaat kamperen met kleintjes.

Wanneer u kampeert met baby’s of jonge kinderen moet u altijd proberen hen veilig en gezond te houden tijdens het kamperen, vooral met EHBO-kits. Eerste hulp koffers moeten altijd bij de hand zijn, vooral als je niet zeker weet hoe je eerste hulp moet verlenen. U wilt uw kampeertrip niet afbreken omdat u iets belangrijks niet hebt meegenomen. Temperaturen kunnen snel veranderen als je buiten bent in het algemeen en in the middle of nowhere. Daarom is het belangrijk dat u weet hoe u uw baby veilig kunt houden, vooral ‘s nachts.

Hier zijn enkele tips waarvan ik zeker weet dat ze u zullen helpen een veilige en leuke kampeertrip voor u en uw baby te hebben:

 1. Houd een veilige afstand tussen u en uw baby. Probeer het cambreetje rond zijn of haar voetjes of onderbenen te beginnen. Dit zal het gemakkelijker maken om haar in het donker te kunnen volgen. Bovendien zal dit veel helpen om iemand te redden als er een plotselinge noodsituatie is.
 2. Kies een veilige plek voor uw baby. Natuurlijk, als u met andere kampeerders kampeert, kan deze locatie een stuk veiliger zijn omdat er meer mensen aanwezig zijn. Ook al bent u veilig, houd uw baby in de gaten want u weet nooit wat er kan gebeuren.
 3. Houd je baby op zijn hoede. Uw baby bevindt zich op nieuw terrein en is erg kwetsbaar. Laat haar niets aanraken dat nieuw voor haar is. Laat haar de eerste dagen niet alleen op de camping. Als het nodig is, wees dan altijd heel beschermend bij haar. Als het moet, kunt u tijdens die dagen andere kampeerders vertrouwen.
 4. Houd uw slaapplaats veilig. Houd uw baby in de gaten en strooi insectenspray om insecten weg te houden. Als u koeien heeft, laat hun melk dan niet buiten staan, want dat kan wolven aantrekken.
 5. Maak een checklist van dingen die je mee moet nemen en schoon moet maken. Neem een EHBO-doos mee. Toiletpapier en andere medische benodigdheden moeten worden ingepakt. Maar vergeet niet om kleding en andere dingen mee te nemen die uw baby nodig heeft om het comfortabel te hebben. Pak meer dan genoeg in, maar overdrijf het niet. U voelt zich misschien moe en u wilt niet dat uw kind ziek wordt.
 6. Om te voorkomen dat uw baby verstrikt raakt in het beddengoed, kunt u proberen het beddengoed uit te pakken en in een ander bedje te leggen. Het is het beste als uw baby rechtop kan zitten en in dezelfde wieg als u kan slapen.
 7. Laat uw baby niet te veel ronddwalen. Als uw baby thuis actief is, wees dan voorzichtig als u met hem gaat kamperen. Laat hem niet op vreemde tijden rondrennen. 8. Breng uw baby ‘s nachts tot rust. Als uw baby luidruchtig en onvoorspelbaar is, slaap dan met haar ogen dicht. Laat haar niet te dicht bij het kampvuur komen.
 8. Geef uw baby veel complimentjes. 9. Vul de lege vakjes van uw baby zo veel mogelijk in als u boodschappen doet of in de supermarkt bent. Leer ook hoe u namen van producten kunt roepen door alleen het gehoor van uw baby te gebruiken.
 9. Organiseer een babyborrel en laat uw baby net als u genieten van water. U kunt ook babydoekjes, scrubs en extra luiers gebruiken om uw baby schoon te houden.
 10. Geef je baby goede liefdes en speciale ervaringen. Neem uw baby mee naar het kamp. Als het kan, laat uw baby dan bij u in de tent slapen. Zo voelt uw baby zich veiliger en dichter bij u.
 11. Borstvoeding geven in de buitenlucht is het beste. Daarom is het raadzaam om naast flesvoeding ook borstvoeding te geven. Beide methoden zijn het beste. Vergeet niet te vragen naar de aanbevolen tijd dat uw baby zonder toezicht mag worden gelaten.
 12. Zonnebrandcrème van de huid van uw baby wassen kan voorkomen dat hij malaria krijgt.
 13. portemonnee
 14. vuursteen en staal
 15. patches
 16. opvoedingsgidsen
 17. biologisch afbreekbare zeep voor kinderen
 18. kinder- en volwassen maten
 19. noodzakelijke zonbeschermingsfactoren
 20. extra’s

Geef je kind een comfortabele kampeerrugzak!