Wanneer Paradise Falls in Zuid-Afrika valt


Paradise Falls is een van de mooiste en meest adembenemende plaatsen in Zuid-Afrika en bestaat uit een keten van 32 watervallen die samen een uniek regenwoud aan de westkust vormen. Dit West Coast regenwoud kan vanuit de lucht worden gezien en wordt beschouwd als het mooiste in zijn soort in de hele wereld. Duizenden mensen bezoeken dit West Coast regenwoud elk jaar om te genieten van een uitstekend uitzicht op de watervallen en het omliggende gebied.

Reis je op vakantie naar Zuid-Afrika, dan moet je de schoonheid van de 80 km lange kustlijn vanuit het vliegtuig zien. Zodra u in het vliegtuig plaatsneemt, beginnen de tropische vogels u toe te zingen en zal de natuurlijke schoonheid u verleiden. De valleien en de uitgestrekte stranden lijken wel een danspartner van de ondergaande zon, en daarom vinden veel bezoekers de Westkust een van de aantrekkelijkste regio’s van Zuid-Afrika.

De reis naar deze Westkust is onvolledig zonder een bezoek aan Garden Route. Deze prachtige badplaats aan de Westkust is uw volgende stop, want hij staat bekend om zijn grotten en stranden. De belangrijkste attracties in Garden Route zijn de Thanaka, waar de fynbosvegetatie op zijn best is. De parken, natuurreservaten en de stranden in Garden Route zijn schoon, mooi en fantastisch.

Als u van duiken houdt, zult u merken dat er veel wrakken in de buurt zijn. Dit is perfect voor duikliefhebbers. Het overvloedige zeeleven zal uw volgende avontuur begeleiden, want u zult zeker talloze soorten vis en zeeleven tegenkomen. Als u nog nooit hebt gedoken, hebt u een opfriscursus nodig over hoe te overleven onder water. De instructeurs die onderwater adventure camps runnen kunnen je leren hoe je onder water te werk moet gaan, zodat je de opwindende, levensgevaarlijke sport van scuba kunt ervaren.

Een andere activiteit waarvan u kunt genieten terwijl u duikt in Phuket is paragliding en bungeejumpen. U kunt gaan bungeejumpen op het beroemde Ban Kuyk eiland in Phuket, Thailand, en het avontuur is de hoge prijs meer dan waard.

Wildlife in overvloed in en rond de Garden Route. Als u het bos ingaat, wordt u begroet door een tapijt van prachtige struiken die u overeind houden. En als u eenmaal zo’n 20 meter boven de bosbodem bent, zijn er een heleboel tamelijk weerbarstige bloemen die u in één keer moet oversteken. Er is een loopbrug over de boomtoppen aangelegd, en je krijgt veiligheidstouwen om op te staan.

De Tuimaneen rivier is de plaats voor de Kite Surfing competitie. Dit is een zeer competitieve sport die populair is onder de avontuurlijke toeristen en backpackers. Het is ook een geweldige manier om het landschap in het bos te zien en te fotograferen. Meestal zijn er internationale deelnemers uit verschillende landen die deelnemen aan de Kite Surfing evenementen.

Phuket FantaSea (Kite Festivals) is een langverwacht evenement in Phuket dat in feite een vliegerfestival is. Het heeft entertainment en andere evenementen zoals mode en sieraden displays en lokale optredens. Het is een familie-ervaring waar de kinderen aan kunnen deelnemen en plezier hebben.

Duiken in Phuket is een unieke ervaring. Het kristalheldere water is de thuisbasis van verschillende soorten vis en zeeleven. Het heeft een verbazingwekkende diversiteit aan zeeleven en zorgt voor een onvergetelijke ervaring. Tijdens een duik kunnen toeristen koraalriffen, drop offs en zelfs scheepswrakken tegenkomen – allemaal onder een meter – wat een uniek schouwspel oplevert.

Er zijn talloze dingen te doen in Phuket. Vergeet niet om te genieten van de natuurlijke schoonheid die het eiland te bieden heeft. U zult nooit iets anders kunnen doen dan de natuur in Phuket!