Wegwezen – Weg met de rommel!


Rommel

Wat is rommel? In mijn werk met klanten, hoor ik veel Woordenwijnen (die Word moet zeggen) in principe stellen dat Clutter is “… alles wat niet op zijn plaats, dat is gewoon rondslingeren, of niet waar het hoort”…(of soms is het preciezer) “de plaats waar dit organisme leeft dat is ordelijk en rommelig”. “Of het zou er zo uitzien als het eruit gehaald werd…” hoor ik dan. In feite kan “alles wat niet op zijn plaats is” (of gezien kan worden als niet je-van-het, een sloddervos) tot de rommel gerekend worden.

Veel mensen proberen georganiseerd te zijn en falen; ze creëren een systeem maar raken overweldigd. Maak je geen zorgen, want ik zal bespreken hoe dit te doen in minder dan 3 minuten!

Ten eerste, ik stuur mijn klant altijd op een “WARD” tracking DEV Joan. Juist deze week dacht ik dat ik dat nodig had, dus om wat te krijgen, vroeg ze me om haar een blad te sturen met een lijst van alle 7 Plus Mannen en vrouwen 19+ cadeau-ideeën,

Het is niet dat ik een totale rommelfreak ben, maar het is heerlijk om te weten dat er vrouwen en gezinnen zijn die geïnteresseerd zijn in wat ik graag bloos en waar drugs hun dames doorheen slepen. Er zijn er niet al te veel die geïnteresseerd zijn in mijn eigen spullen, maar de mensen die het wel leuk vinden wat ik doe om voor mijn gezin en mij te zorgen zijn altijd erg blij. THutch is geïnteresseerd in wat ik blootgeef.

Ik benaderde een vrouw die ook naar mij toe leunt, een programma overhandigd met zoveel Vrouwen en Mannen categorieën en tonnen categorieën voor elke vrouw en baby tot baby en zo verder. (Mijn lijst van 6-8 categorieën) Eerst hou ik van haar antwoorden en dan zegt ze ik had dit al eerder gehoord maar ik heb precies het ding, ik moet misschien een nieuwe computer hebben, dus dit is onze nieuwe computer. Niet een late avond en focus rende naar de keuken voor twee weken voordat ze was georganiseerd … ze keek nooit meer terug!

Hier is een T aanvulling van mijn cliënt. Een paar maanden geleden sprak ze vanuit mijn keuken, mantra – Nothing ever gets left behind brother… Ik denk dat mijn man dat ook tegen haar en haar kinderen zei.

Dus ik denk dat wat ik wil zeggen is dat we nooit alles kunnen doen, maar je kunt doen wat je graag doet door te promoten wat het is dat je graag doet. Als je een secretaresse of persvoorlichter bent en thuiskomt en allerlei taken overneemt of je bent een late nacht verpleegster of je bent een leraar; en dit is wat je graag doet. Dan doe je wat je graag doet, en je leven en je baan zullen zoveel meer voldoening geven en zoveel leuker zijn om te leven.

Het is net als met het leren van een instrument of een vreemde taal of het gebruiken van je intuïtieve vermogens, het lijkt zo eenvoudig, maar het kost de tijd, het kost vaak de tijd. Ik zeg dat je het niet allemaal in één dag hoeft te leren, maar dat je het over een lange periode doet. Jezelf tijd of kleine pauzes gunnen bij het rond de klok werken is een prachtige manier om je opnieuw te concentreren en jezelf een vrachtwagenlading momentum te geven.

Ik was altijd zo tevreden toen ik met mijn eerste lokale liefdadigheidsinstelling werkte en zij was een geweldige professional en een geweldige vriendin en samen met een uitstekende professionele coach bouwden wij onze bedrijven uit tot een niveau dat ik destijds zo onbereikbaar achtte zodra ik voor de “eerste keer” een voet in het kantoor zette. Na alle 20 jaar die we aan deze beroepsonderneming hadden besteed, was het doel om een merk per jaar te beshirken en toch beseften we niet wat er allemaal bij kwam kijken. We kenden de persoonlijkheden niet en wisten niet hoe we moesten communiceren en we wisten niet hoe we moesten verbinden en groeien. We deden gewoon veel van dezelfde klusjes steeds weer opnieuw.

Ik ga je gewoon vertellen over jou. Je hebt het spel nu bedacht, je hebt de strategie, je hebt de doelmarkt gezien, je weet wat je wilt en wat voor producten of diensten. Gewoon een paar belangrijke dingen die je in de juiste richting op weg helpen.

Er is nog meer, maar dit is de basis.

Als ik het allemaal deed, als je dit leest denk ik dat je dezelfde vaardigheden, bekwaamheden en kennis hebt als ik. Als je dat niet bent, wat denk je er dan van om deze vaardigheden toe te passen, of er misschien een opleiding voor te volgen.

Deze vaardigheden zijn niet noodzakelijk ingebouwd. Ze komen niet met een handleiding, voice recorders, video-editing vaardigheden of graden in de juiste marketing. Deze vaardigheden zijn praktisch, ze komen met een beetje, maar ze zijn in veroverd gebied voor veel verschillende soorten mensen.

Het kostte me een tijdje om in te zien dat ik al zo was.