Zoom at Home – Tandarts Zoetermeer

Tandarts Zoetermeer – de ultieme oplossing voor het bleken van tanden


Tandenbleekprocedures hebben de afgelopen 15 jaar een grote vlucht genomen. De populariteit van tanden bleken heeft geleid tot een versnelling van het proces.

Bovendien heeft een toename van het aantal soorten tanden bleken de procedure aantrekkelijker gemaakt. Het is nu niet meer alleen een oplossing voor ouder wordende mensen. Het kan ook worden gebruikt voor iedereen die geel verkleurde of verkleurde tanden heeft.

Tanden bleken is een veelbesproken proces geworden na het succes van de procedure bij reality-ster-winnares Kim Kardashian, die zelf het volgende commentaar gaf: “Ik vind de procedure om tanden te bleken geweldig. Ik ben een grote fan van Kardashian smile teeth whitening en ik was me voortdurend zorgen aan het maken over mijn glimlach omdat ik vlekken op mijn tanden had. Ik vond de resultaten veel effectiever dan ik enig idee had.”

uitspraak dat de procedure “belachelijk” en schadelijk voor de tanden is, koos Kim Kardashian voor een op maat gemaakt mondstukje, opalescence whitening-gel en een vervolgsysteem voor thuis bleken dat ze daarvoor zes dagen gebruikte. opalescence whitening-gel bevat 22 procent carbamideperoxide – een van de hoogste percentages in welke tandenbleekgel dan ook – en een pH-waarde van 7,5-8,5. Het mondstukje wordt drie weken lang elke nacht gedragen terwijl het bleken effect heeft. opalescence whitening is verkrijgbaar in drie verschillende productformaten: opalescence gels, opalescence tres, en opalescence cubes.

Tandarts Zoetermeer

Wanneer u opalescence gebruikt, hoeft u uw tanden niet uit te trekken. Door de samenstelling en textuur van de gel lijkt het meer op een dun laagje verf, dat de tanden bedekt en de actieve ingrediƫnten die uw tanden witter maken, naar buiten brengt. Er is geen bakje en u hoeft ook niet te leven met de bekende negatieve effecten van bleken in de opgenomen gel.

Aangezien opaliserende bleekmiddelen op de tanden worden “geschilderd” in plaats van erin te worden aangebracht, wordt direct contact van de werkzame bestanddelen met het glazuur vermeden. Ook treedt er geen uitdroging van de tanden op, wat een veel voorkomende bijwerking van bleken is. Om bijwerkingen te voorkomen, moet u het opalescence-systeem precies volgens de aanwijzingen gebruiken en de aanbevolen frequentie niet overschrijden.

Tandarts Zoetermeer – De voordelen van opalescence tandenbleek gel zijn legio.

Als u een roker bent of uw gewoonte tot een deel van uw dagelijkse routine heeft gemaakt, kunt u niet hopen uw gebruikelijke dagelijkse routine vol te houden, noch medicatie op deze basis toe te dienen. opalescence’s gel is volledig veilig te gebruiken en met zijn uniek ontworpen mechanisme, bent u verzekerd van een Opalescence glimlach voor het leven.

Opalescence whitening gel is verkrijgbaar in vier sterktes: 20%, 40% en 60% Opalescence zorgt ervoor dat het percentage van de whitening formule constant blijft samen met een soepele en geleidelijke whitening werking. Aangezien de formule van de gel constant blijft samen met de limietgebaseerde situatie, wordt het product sterk aanbevolen om ‘s nachts te gebruiken gedurende 16-20 uur voor het maximale whitening effect. Tenzij anders aangegeven in de productinstructies, mag de whitening gel alleen worden aangebracht op de afzonderlijke tanden die direct in contact komen met de whitening gel. Aangezien de gebruiker minimale bijwerkingen ondervindt, is opalescence teeth whitening gel geschikt voor mensen van alle leeftijden.

Tandarts Zoetermeer – Over de doeltreffendheid van Opalescence

Tandarts Zoetermeer Met een effectieve werking van de Opalescence gel, is deze laser teeth whitening behandeling ontworpen om u een set wittere tanden te geven in ongeveer een uur. De buitenste glazuurlaag van de tand wordt gereinigd wat resulteert in een lichtere kleur en de laag onder het glazuur wordt witter gemaakt. De zuurstof van de Opalescence gel reageert met de vlek waardoor de gebroken witte of witachtige kleur verandert in een lichtere kleur en de oorspronkelijke vorm van de tanden behouden blijft. Opalescence whitening systeem legt de nadruk op het belang van mondverzorging. Het Opalescence tandenbleek systeem kan thuis worden gebruikt en bij uw tandarts tijdens uw volgende afspraak.

De mensen die een procedure voor het bleken van tanden hebben ondergaan, kunnen gedurende enkele dagen voor de procedure gevoelig tandvlees of verkleurd tandvlees ervaren. Aangezien de Opalescence whitening gel FDA gecertificeerd is, is het veilig in gebruik en niet irriterend voor het tandvlees.

Om gevoelige tanden te voorkomen, poets uw tanden met een fluoride tandpasta voordat u de Opalescence whitening behandeling ondergaat. Vermijd het drinken van ijsthee en koffie voor de procedure. Roken en het eten van hard voedsel (ijs, vaste deegwaren, knapperig voedsel) moet 16-22 uur voor en na de procedure worden vermeden.